Prefab producten

FAQ items aan het laden...

Prefab Producten: de voordelen

De voordelen van prefabproducten zijn overduidelijk, en steeds meer ondernemers in de bouw kiezen dan ook voor deze manier van bouwen. Dergelijke producten worden onder goede klimatologische omstandigheden samengesteld en zorgen immers voor een tijdsbesparing tijdens het bouwen, waardoor de woningen dan weer sneller water -en winddicht gemaakt kunnen worden. Daarbovenop kan de eindmontage van het gehele bouwwerk versneld worden – een tijdbesparende methode dus. Prefab Twente Westerhaar biedt een heel gamma aan prefabproducten aan, waaronder daken, een dakkappel, gevelelementen, binnenspouwbladen en vloeren, die door hun gebruiksvriendelijkheid echter niet aan kwaliteit moeten inboeten.

Wat zijn prefabproducten?

Prefabproducten zijn als het ware producten die door eigen fabricage reeds in een fabriek zijn gebouwd – of tenminste delen ervan – waardoor het bouwproces zelf veel sneller verloopt. Het is een bouwproces waarbij materialen – vervaardigd uit plaatmateriaal, isolatie en hout – tot elementen worden samengesteld, waarna ze op de bouwplaats door ervaren montage ploegen in elkaar worden gezet. Een niet onbelangrijk voordeel van dit proces is dat de kwaliteit van deze producten van hogere en duurzamere kwaliteit zijn, juist omdat de fabricage ervan in een gecontroleerde, beschermde omgeving – de fabriek – gebeurt.

Prefab Twente, dé prefab specialist

Prefab Twente Westerhaar is de oplossing bij uitstek voor kwalitatieve prefab bouwproducten – dus producten die meestal tijdens de ruwbouw van een woning worden geconstrueerd. Daarbij worden prefab producten voor alle toepassingen geconstrueerd, waaronder verschillende soorten daken, een dakkappel, gevelelementen en vloeren – zoals reeds vermeld. Het uitgebreide gamma aan producten van Prefab Twente is dé oplossing voor wie professioneel geholpen wil worden bij het plaatsen van prefabproducten van eigen fabricage.

De constructie van prefabdaken verdient een extra woordje uitleg, zodat ook klanten weten hoe zo’n dak precies gemonteerd wordt. Een prefabdak is ten eerste voorzien van een systeemkap. De basis van die zogenaamde systeemkap is meestal een sporenkap. De constructieve dragende delen van het prefabdak lopen helemaal door van de goot naar de nok, waarbij eventuele tussensteunpunten zorgen voor meer stevigheid en ondersteuning. Dergelijke prefab daken worden ook wel scharnierdaken of klapdaken genoemd.

Prefab Twente: prefab producten van de hoogste kwaliteit

Prefab Twente levert naast op maat gemaakte prefab bouwproducten – of het nu grote of kleinschalige projecten zijn – voor nieuwbouw en renovatie, ook complexere en gestandaardiseerde constructies die allemaal van de hoogste kwaliteit zijn. Op die manier wordt uw woning kwalitatief gebouwd, gaat lang mee

Monteren voor opdrachtgever dankzij de eigen montage dienst:

Prefab Twente beschikt over ervaren montage ploegen, VCA gecertificeerd, hoogwaardig gekeurd gereedschap en vakkundig personeel.

.