Bedrijfsprofiel

FAQ items aan het laden...

Een jonge, productieve onderneming

Prefab Twente is een jonge, professionele organisatie in volle groei, en is dé specialist voor prefab producten. Dankzij onze specialisatie in de fabricage en de montage van geprefabriceerde bouwproducten in hout en een geëngageerde projectbegeleiding kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren. Zo produceren wij onder andere scharnierkappen, dak -en gevelelementen, binnenspouwbladen en zelfs dakkapellen.

Totaal pakket in montage en een grote betrokkenheid

Betrokkenheid wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen, en juist daarom is dankzij het totaal pakket in montage ons personeel vanaf het begin van een project altijd aanwezig en wordt er altijd contact gehouden met de opdrachtgevers – waarmee wij immers een eerlijk, open relatie hebben opgebouwd, gebaseerd op een informele verstandhouding. Op die manier is er een gecontroleerde projectbegeleiding en kan er heel snel en flexibel ingespeeld worden op de verschillende fasen van het bouwproject – zowel tijdens de voorbereiding, de productie, de logistiek, het transport en de fabricage van al onze bouwproducten, waardoor deze nog professionele uitgewerkt worden en zo kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Onze vestiging in westerhaar – vriezenveensewijk en ons personeel

Onze onderneming is gevestigd in nieuwe, ruime productiehal, en de kantoren bevinden zich op het industrieterrein de Garstelanden in westerhaar – vriezenveensewijk. De mensen die bij ons zijn tewerkgesteld zijn ten eerste enorm begaan met hun vak: naast een respectabele opleiding zijn ze daarbij ook gespecialiseerd in de industrie, waardoor ze een deskundige service kunnen leveren. Het informele karakter van onze organisatie draagt daarbovenop alleen nog maar bij aan de productiviteit en enthousiasme van de werknemers. Dankzij een heel directe manier van communiceren worden misverstanden en communicatieproblemen vermeden, waardoor alle medewerkers altijd betrokken zijn bij de evolutie van een bouwproject.

De opdrachtgevers van onze producten

Professionele bouwondernemers uit heel Nederland werken graag met ons samen, of het nu gaat om grote of kleine bedrijven. Wij leveren onze kwaliteitsvolle bouwproducten dus graag seriematig voor grote woonbouwprojecten, maar ook voor enkele woningen kunnen wij kwalitatieve diensten leveren: onze vakkundige aanpak biedt voor elk wat wils. Daarbij kunnen projecten van alle soorten aangegaan worden, van renovatie tot nieuwbouw. Hoe dan ook zijn wij betrokken bij zowel de montage op de bouwwerf als bijvoorbeeld het leggen van dakpannen.

Ook gaan wij in ons bedrijf geen enkele uitdaging uit de weg, en daarom worden ook minder conventionele projecten aangegaan. Uniek gevormde elementen zoals ronde daken en gebogen wanen, elementen die in een zogenaamde kreupele stijl ontworpen zijn of speciale constructies met I-liggers, niets dat Prefab Twente niet kan.

.